Semi-automatiske pastamaskiner

Pastamaskiner og hjemmelavet pasta

Vi har indtil videre valgt udelukkende at linke til Lagondola.it da det er vores erfaring, at de i langt de fleste tilfælde har de bedste priser på pastamaskiner. Ydermere har de en ganske udmærket og hurtigt kunde service (dog på engelsk). Ved bestilling og varen er på lager vil du normalt modtage den efter 4-5 dage. Skulle der opstå problemer med lagondola.it af nogen art er du velkomne til at sende os en mail og vi vil gøre vort bedste for at hjælpe jer igennem problemet. Lagondola forhandler primært pastamaskiner fra italienske Imperia. Imperia lavede deres første pastamaskine i 1932 så det er alle gode solide gennemprøvede modeller du får fra Imperia. Husk aldrig at bruge vand og sæbe i din pastamaskine. Brug en pensel og en tørklud til at rengøre pastamaskinen med efter brug.


marcato atlas 150 

 

Marcato Atlas 150 med motor: Høj kvalitet til en lav pris. Dette er den billigste kvalitets pastamaskiner med motor du kan finde. Denne pastamaskine fra Marcato kan indstilles til at lave pasta i 9 forskellige tykkelser fra 0,3mm til 2,5mm. Med pastamaskinen kan du lave Fettuccine og Tagliolini med den indbyggede cutter.  Marcato Atlas Motor er en udmærket begynder pastamaskiner til dig der ikke stiller de store krav til ekstra udstyr til at lave forskellige pastavarianter med. 
Pris: 979,- inkl fragt. klik her for at komme til forhandleren

imperiasp150motor 

Imperia SP150 pastamaskine med motor: Et ikon inden for italiensk design og kvalitet siden 1932 Dette er den klassiske Imperia SP150 model påsat en motor. Med denne pastamaskine får du en semi-automatisk pastamaskine i rigtig god kvalitet til en fornuftig pris. Pastamaskinen er meget nem at bruge og vedligeholde. Pastamaskinen rullebredde er 150mm. Du kan med pastamaskinen lave tagliatelle og fettuccine i 6 forskellige tykkelser. Hvis du vil lave andre pastavarianter findes der også et stort udvalg af ekstra udstyr til denne model.
Pris: 1099,- inkl fragt klik her for at komme til forhandleren

pastapresto

 

Imperia Pasta Presto: Dette er Imperia's topmodel inden for elektriske pastamasiner til husholdsningsbrug. Pastamaskinen ruler pastaen i en bredde på 150mm. Maskinen leveres med knive til tagliatelle og fettuccine. Største delen af Imperias ekstra udstyr kan også bruges på denne maskine. Denne maskine er for dig der ofte laver din egen pasta og gerne vil solid pastamaskine til en fornuftig pris.

Pris: 2099,- inkl levering. klik her for at komme til forhandleren

Imperia-RMN220-Restaurant-E

Se video (på engelsk)
Specifikationer: vægt: 14,75 kg Strøm: 230V/50HZ - 190 W   

Imperia RMN 220 elektrisk Pastamaskine: Dette er en af topmodellerne fra Imperia inden for elektriske pastamaskiner. Pastamaskinen er i rustfrit stål og i meget høj kvalitet. Imperia RMN 220 ruller pastaen i en bredde på 220mm og du kan frit justere tykkelsen fra 0-5 mm. Imperia 220 pastamaskinen vil være en oplagt valg hvis du har en resturant eller en form for catering firma, hvor du har brug for at kunne producere meget pasta på kort tid. Der kan som ekstra tilbehør købes en dej-mixer til denne maskine så du ender op med en fuldautomatisk pastamaskine. Du kan lave op til ca. 12 kg pasta i timen på denne fantastiske pastamaskine.
Pris 8370,- + fragt (135,-) klik her for at komme til forhandleren

Vi anbefaler:

Pastamaskiner.dk:
Et af danmarks største udvalg af pastamaskiner og tilbehør til hjemmebrug. Pastamaskiner.dk forhandler udelukkende kvalitetes produkter fra Imperia og Marcato.

- gå til webshop

KitchenOne:
Mindre udvalg af pastamaskiner fra Funktion og Jamie Oliver.

- gå til webshop

Wupti.com:
Lille udvalg af pastamaskiner fra KitchenAid, Funktion og Marcato. 

- gå til webshop