Pastamaskine

Pastamaskiner og hjemmelavet pasta

Det er meget nemt og simpelt at lave pasta selv hvis man har en pastamaskine. Pastamaskiner kan fåes fra nogle få hundrede og op til mange tusinde kroner alt efter kvalitet og hvor meget pasta den skal kunne lave på kortest tid. Groft kan man inddele pastamaskiner i to. Manueller pastamaskiner og elektriske pastamaskiner.

Manuelle pastamaskiner:
på manueller pastamaskiner sidder et håndtag som du selv skal dreje rundt når du skal rulle din pastadej. Denne model er som oftest den billigste selvom man også kan finde manuelle pastamaskiner der er langt dyere end de billigste eletriske pastamaskiner. En manuel pastamaskine vil ofte være et oplagt valg hvis du ikke laver særligt meget pasta af gangen eller hvis du aldrig har lavet pasta før og ønsker en billig model for at se om det er noget du vil få brugt.
Klik her og se vores liste med anbefalede manuelle pastamaskiner.

Elektriske pastamaskiner:
De elektriske pastamaskiner kan inddeles i to. Fuldautoamtiske pastamaskiner og semi-automatiske pastamaskiner. De fuldautomatiske pastamaskiner blander selv dejen. Det kræver blot at du tilsætter ingredienserne så ælter den dejen inden den også automatisk ruller den ud for dig. De semi-automatiske pastamaskiner kræver at du selv har lavet og rullet dejen. Herefter kører de automatiske dejen ud, uden du behøver at dreje på et håndtag. Dette gør det knap så hårdt hvis der skal laves store mængder pasta. En semiautomatisk pastamaskine kan man finde fra ca. 1000,- og op hvor en fuldautomatisk ofte vil koste dig mindst 2500,- hvis det skal være i fornuftig kvalitet.

Vi anbefaler:

Pastamaskiner.dk:
Et af danmarks største udvalg af pastamaskiner og tilbehør til hjemmebrug. Pastamaskiner.dk forhandler udelukkende kvalitetes produkter fra Imperia og Marcato.

- gå til webshop

KitchenOne:
Mindre udvalg af pastamaskiner fra Funktion og Jamie Oliver.

- gå til webshop

Wupti.com:
Lille udvalg af pastamaskiner fra KitchenAid, Funktion og Marcato. 

- gå til webshop