Manuelle pastamaskiner

Pastamaskiner og hjemmelavet pasta

En manuel pastamaskine virker oftes ved at have to valse. En til at rulle dejen ud i den ønskede tykkelse, og en til at skære dejen ud i den ønskede bredde, alt efter hvilken pastatype du ønsker at lave. For langt de fleste er tilstrækkeligt med en manuel pastamaskine. Har du behov for at lave større mængder pasta, eller laver du pasta ofte, kan det være en fordel at overveje en pastamaskine med motor. En manuel pastamaskine virker ved at du først og fremmest får lavet en god dej. Dejen føres ad flere omgange igennem den nederste del af pastamaskinen imens der drejes på håndtaget. Tykkelsen reudceres for hver gang indtil pastadajen har nået den ønskede tykkelse. Herefter kører du dejen igennem den øverste del på pastamaskinen, som er en skæreenhed. Næsten alle pastamaskine leveres med en dobbelt skæreenhed, så du kan lave pasta i to forskellige bredde, typisk fettuccini og tagliolini.

Her på siden har vi lavet en lille oversigt over de mest populære manuelle pastamaskiner på markedet. Primært pastamaskiner fra italienske Imperia og Marcato. Både Imperia og Marcato lavede deres første pastamaskine i 1932, så det er alle gode solide gennemprøvede modeller du får fra disse mærker. Husk aldrig at bruge vand og sæbe i din pastamaskine. Brug en pensel og en tørklud til at rengøre pastamaskinen med efter brug.


marcato atlas 150  

Marcato Atlas 150 pastamaskine: Dette er en af de meste solgte manueller pastamaskiner på markedet. Denne pastamaskine kan indstilles til at lave pasta i 9 forskellige tykkelser fra 0,3mm til 2,5mm. Der findes et stort udvalg af ekstra udstyr til denne pastamaskine så man i alt kan lave op til 15 forskellige typer pasta som f.eks. spaghetti, ravioli og lasagne. Som ekstra udstyr til denne maskine fåes også en motor så du ikke selv skal dreje rundt på håndtaget. Maskinen kan fåes i enten chrom, sølv eller rød. Ved at vælge en Marcato Atlas 150 får du en god solid og stærk pastamaskine.


Pris: 519,- inkl fragt. Klik her for at komme til forhandleren

imperia-sp150
Se video (på engelsk)

Imperia SP150 pastamaskine: Et ikon inden for italiensk design og kvalitet siden 1932 Denne klassiske pastamaskine fra Imperia er et rigtigt godt for begynderen som gerne vil ofre lidt ekstra for at få en solid og pålidelige maskine. Pastamaskinen er meget nem at bruge og vedligeholde. Med denne pastamaskine har du mulighed for at lave tagliatelle og fettuccine i 6 forskellige tykkelser. Hvis du vil lave andre pastavarianter findes der også et stort udvalg af ekstra udstyr til denne model.


Pris: 499,- inkl fragt klik her for at komme til forhandleren

imperia220manuel   

Imperia 220 Manuel Pastamaskine: Dette er topmodellen fra Imperia inden for manuelle pastamaskiner og er en solid pastamaskine i meget høj kvalitet. Denne pastamaskine i udført i rustfrit stål ruller pastaen i en bredde på 220mm og du kan fritjustere tykkelsen fra 0-5 mm. Imperia 220 pastamaskinen vil være en oplagt valg hvis du har en resturant eller en form for catering firma, hvor du har brug for at kunne producere meget pasta på kort tid.


Pris 3425,- + fragt (135,-) klik her for at komme til forhandleren

Vi anbefaler:

Pastamaskiner.dk:
Et af danmarks største udvalg af pastamaskiner og tilbehør til hjemmebrug. Pastamaskiner.dk forhandler udelukkende kvalitetes produkter fra Imperia og Marcato.

- gå til webshop

KitchenOne:
Mindre udvalg af pastamaskiner fra Funktion og Jamie Oliver.

- gå til webshop

Wupti.com:
Lille udvalg af pastamaskiner fra KitchenAid, Funktion og Marcato. 

- gå til webshop